Posted on

Kvåstunet blitt Lawson Hammock forhandler

Vi ønsker Kvåstunet velkommen som Lawson Hammock forhandler …

Postadresse:
Kvåstunet AS
Vemestad
4588 Kvås
Tlf: 95 33 75 65
E-post:
post@kvastunet.no

Kvåstunet er en utpreget friluftsplass, hvor det sammen med det flotte tunet tas i bruk naturen rundt tunet.
Tunet inneholder bl.a. fotballbaner, volleyball, basket, gymsal og flere andre aktiviteter for både store og små. Bademuligheter i Lygnaelva som renner like ved tunet. Denne er også kjent for et rikholdig lakseliv. Utenom Lygna er toppene rundt tunet fulle av små og store vann for både bading og fisking.

Har du glemt noe utstyr for turen?
Butikken på tunet hjelper deg med klær, sko og ellers det du skulle trenge av friluftsutstyr. Området rundt tunet har flotte turområder som kan gjøres til fots eller på sykkel. Tunet leier ut sykler, kanoer eller kajakker for de som ønsker å utforske heiene til veis eller vanns.

Besøk flotte websiden til Kvåstunet her – www.kvastunet.no